Iga inimene on Ameerika filme vaadates ihanud endale sealsete näitlejate lumivalget hambarida. Enamikul neist pole loomulikult nii kaunis naeratus, kõik on tänu valgendamisele, kas geeli või laseriga. Kuid samuti on taskukohasem valgendada hambaid koduste või apteegi toodetega. Nii et ka sinul on nüüd võimalus saada Hollywoodi naeratus!

Muuda oma harjumusi!
Hambaid muudavad kollasemaks punane vein, koolad, mustsõstrad, suitsetamine, kohv ja tee. Ka vanusega muutub hammaste toon. Varases nooruses tarvitatud antibiootikumid ning suure fluoriidi sisaldusega joogivesi rikuvad hamba värvi. Kindlasti tuleks hambaid pesta korralikult kaks korda päevas ning kasutada ka hambaniiti. Kasutada võiks ka suuvett, mis tagab värske hingeõhu ning on tihti hambaid tugevdava võimega.

Hammaste  valgendamine koduste vahenditega
Kui raha pole praegu masu ajal kuskilt võtta, kuid soovid siiski valget naeratust. Võid proovida hammaste valgendust koduste meetoditega. Kodused meetodid on odavad, kuid võivad hambaid lõhkuda ning ei pruugi tulemust anda.

·Hambaid on võimalik valgendada sidrunimahlaga, sellega tuleb hambaid harjata, tulemust annab see küll, kuid on põhimõtteliselt hammaste surm. Sest sidrunihape eemaldab hamba emaililt kaltsiumi.
·Teine võimalus on maasikad, need tuleb püreestada ja sellega hambaid pesta. See võib olla ka ohtlik, kuid kui pärast maasikatega valgendamist pesed hambaid tavalise pastaga on protseduur ohutum
·Köögiviljad – seller, brokoli ja kurgid on looduslikud lihvijad, mis koorivad hammastelt plekke  neid kahjustamata.
·Puutuhka ehk süsi, kasutavad paljud, kuna see valgendab hambaid korralikult. Kaalium võib hambaid kahjustada. Valgendusprotseduur seisneb söega regulaarselt hammaste harjamises. Kindlasti harja hambaid nõrgalt, siis on kahjustus väiksem
·Söögisooda ja soola segu  on ajast aega kasutatud, see on efektiivne plekkide eemaldaja. Söögisooda hävitab baktereid ja vähendab hambaid kahjustavaid happeid. See on hammastele kahjutu, kui  sellega hambaid õrnalt harjata. Tõenäoliselt on söögisoodaga hammaste valgendamine kõige efektiivsem ja kahjutum!

Hammaste valgendamine apteegi toodetega
Valgendavat pastat leiab apteegist. Apteegi tooted on odavad, mugavad ja hammastele ohutud. Kui tulemust tuleb oodata kaua (umbes pool aastat) Hambatooni pasta eriti ei muuda-hammas võib muutuda 1-3 tooni võrra. Väga pikalt ei tohi valgendavat hambapastat kasutada, kuna see muudab hambad ülitundlikuks.

Valgendavad geelid ja pliiatsid on head, sest neid saab igal pool kaasas kanda, kuid neid võib olla raske hambale kanda. Mõne toote puhul lubatakse tulemust juba mõne nädalaga, kui midagi ei muutu, pole see toode lihtsalt sinu jaoks. Valgendavad geelid ja pliiatsid on head peale arsti juures tehtud valgendust.

Mõned valgendavad apteegitooted:

Yotuel.
Valgendava toimega suuvesi.

Denivit.
Valgendav hambapasta, eemaldab parkainete tekitatud plekid.

Yotuel.
Valgendava toimega suhkruvaba närimiskumm.

Jordan.
Valgendav hambaniit, aitab eemaldada parkainete jääke.

Yotuel.
Hambavalgenduspulk. Kanna geel hammastele ja jäta toimima, ära loputa. Kasuta nii tihti kui soovid.

Praeguses maailmas on naeratus järjest olulisem ning seda peataks juba loomulikuks, et sul on kaunis naeratus. Nii et kui sinu hambaid kodused tooted ei valgenda, ei jää muud üle, kui minna hambaarsti juurde hambaid valgendama!

Milliseid tooteid või nippe kasutad sina oma hammaste valgendamiseks?