OHMYGOSSIP — Unusta igasugused akrobaatilised sekspoosid, sest tegelikult vajad vaid neid viite nippi, kuidas voodilinade vahele taas elevust tuua, kirjutab The Independent.

1. Vabane väljanägemise pingest
Tunnete võimuses ja alasti olek tekitab paljudes ebakindlust ja haavatavust. Suhteeksperdid ütlevad esimeseks oluliseks meeldetuletuseks, et välimusega seotud ebakindlused tuleb kindlasti jätta magamistoast väljapoole. Unusta, et pead hea välja nägema! “Kui kuulame enda ja partneri keha rohkem, selle asemel, et keskenduda tehnikatele või esteetikale, saame palju kergemini teada, mida tahame ja ihkame.”

2. Ära häbene!
Enese keha häbenemine on kindel surm naudingule. Selle asemel hoopis vestelge partneriga avatult ja öelge üksteisele pidevalt, kui väga te teineteist ihkate ja mis kõik teile üksteise juures meeldib. Lisaks sõnadele, väljendage seda ka puudutustega.

3. Räägi kallimale, mis sulle meeldib
Igaühe peas on parim seksisaladus olemas. “Imelise seksi tagab eelkõige suhtlus,” ütleb Los Angeles´i seksuaalkasvatus akadeemia juht Elle Chase. Leidke aega teiseteisega suhtlemiseks ka väljaspool magamistuba.

4. Piirid
Meil kõigil on omad piirid selle kohta, mis tundub hea, ehk siis mida soovime proovida ja mida mitte. Hoolitse selle eest, et nii sina, kui ka partner teaksite teineteise piire. Julge öelda “ei”, kui mõni asi ei tundu õigena.

5. Ole empaatiavõimeline
Intiimse seksuaalelu nurgakivi võib kokku võtta ühe sõnaga – empaatiavõime. Ole kohal, avatud tunnetega ja õpi asju nägema ka partneri vaatenurgast.

Avafoto: Pilt on illustreeriv. (OHMYGOSSIP)