OHMYGOSSIP — Pidev restoranides söömas käimine ja toidu koju kaasa ostmine võivad viia paksuksminemiseni. Nüüd on aga Hispaanias tehtud uus uurimus, mille kohaselt tõstavad kehakaalu kõige suurema tõenäosusega hoopis televiisor ja einestamise ebareeglipärasus. 

Vähemalt kaks korda nädalas televiisori juures söövad inimesed lähevad paksuks kõige suurema tõenäosusega, vahendab Hispaanias tehtud uuringut Huffington Post. Kaalule mõjub halvasti see, et toiduga televiisori ees maanduvad inimesed ei näe ette, kui suure koguse toitu nad kinni pistavad.

Teleka ees süües võetakse käeulatusse palju rohkem rooga kui söödaks normaalolukorras. Toidu kogust ei planeerita nii nagu toidulaua ääres. Kui sööja oma toidukorda ja söödava toidu kogust ette ei planeeri, siis kipub ta ses suhtes ka kehvemaid valikuid tegema – erinevalt sellest, kui ta neid planeerib ja mõtleb, mida ta endale suhu pista tahab.

Avafoto: PantherMedia/ Vojtech Vlk/ Scanpix

 

Vaata lisaks:
Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Pugimine teeb paksuks, eriti kui süüakse ebakorrapäraselt
OHMYGOSSIP — Kaunis, andekas ning alati särav laulja ja näitleja Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le, et ei tunne, et peaks oma kehakaalu pärast muret tundma, ent kui vaja, võiks hoobist kaotada 15 kilogrammi.

6 põhjust, miks su kaal kõndides ei lange
OHMYGOSSIP – Kõndimise kasulikkusest on palju räägitud, kuid kui sellega soovitakse oma kaalu alandada, siis tehakse tihti vigu, mida ei märgata. Näiteks aktiivsetel kõndijatel peavad olema korralikud jalanõud, vahendab Iltalehti.

KASULIKUD NIPID! 6 viisi, kuidas kaotada kõndides rohkem kaloreid
OHMYGOSSIP – Pikad jalutuskäigud on suurepäraseks asenduseks aeroobsele trennile. Need kuus nippi aitavad sul jalutuskäigu ajal rohkem kaloreid põletada.