OHMYGOSSIP — Soome päritolu kaunitar Jenna Julia Tossavainen on juba mitu korda poseerinud Iltamakasiini lehekülgedel. Tegemist on äärmiselt positiivse, armsa, kauni ja õnneliku naisega. Alljärgnevalt tema enese kirjutatud seigad oma elust.

Kauni Jenna Julia Tossavainen´i elu ei ole paraku olnud meelakkumine, siiski on noore kaunitari ellusuhtumine ülejoovastavalt rõõmus. 

“Algkoolis olin tihti halvustajate ohver. Olin tollal kolmandas klassis. Magasin asendusperes külaliste toas, külaliste voodis ning toas olevaid kappe ei tohtinud puutuda, kuna seal olid perekonna vanemate asjad ja fotod. Sain riielda, kuna olin mäguhoos kappidele pihta läinud ja need olid paigalt veidi nihkunud. Sain ühe korra vitsa, kui ei vaadanud telerit sirge seljaga. Pidin selle pere ema ja tütrega koos dušhi all käima. Ma isegi ei tundnud neid inimesi, aga ikkagi pidin. Nutsin, kuna ei tahtnud ja soovisin üksi minna pesema nagu alati. Mind veeti vägisi kõrvupidi dušhi alla ja pereema pesi mind käsnaga puhtaks. Möödus veidi aega ja ma pääsesin sealt minema.”

“Kas siis täiskasvanul pole alati õigus? Kes usuks kolmanda klassi tüdrukut. See on haige, et inimesed ei ole valmis võtma oma perre last ja kohtlema teda nagu teisi.”

“Seejärel kolisin Joensuu perekodusse, kus mind mõisteti valesti. See, et asud perekodus, kus on niigi kehv olla, sind kiusatakse lisaks ka koolis.”

“Maailma imelisim asi oli see, kui kolisin Joensuust Lappenranta kasuperesse. Ükskõik, kui virisev ja rahutu ma olin, minust saadi alati õigesti aru. Tänapäeval mõistetakse inimesi liiga kergesti hukka. Ma ei pea silmas seda, et minu elu oleks olnud raskem, kui kellegil teisel. Tuleb unistuste poole püüelda ja neid täide viia. Minevik ei ole määrajaks, kes sinust tulevikus saab.”