OHMYGOSSIP — Iltasanomat kirjutab, et Pin-up modell, Ohmygossip Couture reklaamnägu ja tattoo-kunstnik Sini Ariell (endine Tarkkinen) abiellus oma Austraaliast pärit kallimaga.

Sini teatas oma abielust Facebookis. Ta avaldas ka selle, et võttis omale mehe perekonnanime. Nüüd tuntakse teda Sini Ariell Bonds nime all.

Sini on paljastanud juba varem, et nad osalevad Austraalia pulmasaates, kus nad televaatajate silme all sõlmivad oma abielu. 

“Oleme alustanud ka Austraalias Pin-up ja tätoveerimisprojektidega, aga nüüd kavatsen esimese pool aastat vabamalt võtta. Me ehitame oma uut maja Stuarti rantšos olevale maatükile,” räägib Sini.

Paar kohtus esmakordselt tätoveerimisstuudios Tais. Pärast seda muutus sõprus armastuseks. Nende suhe algas märtsis. Sini pikaajaline suhe abikaasa Jouni Tarkkinen’ga lõppes täpselt enne reisi Taisse.

Loe lisaks:
Pikaaegsest kallimast lahutanud Sini Ariell poputas end Los Angeleses + MODELLIFOTOD!

Soome kuulsaim pinup staar, modell ja tätoveerija Sini Ariell (endine Tarkkinen) läks lahku oma kauaaegsest kallimast, jättis nime Tarkkinen, võttis päriseks oma pinup modellina kuulsust kogunud nime Ariell ning käis USA’s Los Angeleses akusid laadimas. Ohmygossip uurib, kuidas tal seal meeldis ning mida põnevat tegi.

Vaata, mida tähendavad erinevad tätoveeringud?
Tätoveering on inimese või looma naha pigmendi muutmine naha pinna alla kantud tindi abil. Inimestele tehakse tätoveeringuid põhiliselt kaunistamise eesmärgil, loomadele nende identifitseerimiseks.

Sini Tarkkinen – Populaarseim soomlane Eestis! Sini: Ennast tuleb armastada, siis saab armastada ka teisi enda ümber
Sini Tarkkinen (tuntud ka kui Ariell) on soomlanna, kes on tõusnud senini  Eesti populaarseimate persoonide edetabelis välismaalastest kõrgeimale kohale. “Populaarseim persoon 2012” TOP10’s ilutses Soome modell, ärinaine, tunnustatud tattoo-artist, avaliku elu tegelane ning pin-up agentuuri & tatoo-poe omanik suisa neljandal kohal! Vaatame, mida põnevat meenutab Sini möödunud aastast.