OHMYGOSSIP — Soome kuulsaim pinup staar, modell ja tätoveerija Sini Ariell (endine Tarkkinen) läks lahku oma kauaaegsest kallimast, jättis nime Tarkkinen, võttis päriseks oma pinup modellina kuulsust kogunud nime Ariell ning käis USA’s Los Angeleses akusid laadimas. Ohmygossip uurib, kuidas tal seal meeldis ning mida põnevat tegi.

“Mul olid mõned pildistamised ja ärikohtumised, ent peamiselt käisin puhkamas ja sõpru külastamas,” räägib Sini Ariell Ohmygossip.ee’le. “Olin preagu vaid nädala aga mulle meeldis seal väga, plaanin paari kuu pärast uuesti minna. Sügisel ehk paariks nädalaks ning 2016 aasta algul juba pikemaks ajaks.”

Sini Ariell

Sini Ariell

Sini Ariell

Sini on Los Angelesest vaimustuses. “Mulle meeldisid väga inimesed, kellega kohtusin. Suurepärased inimesed! Los Angeles on tõeliselt koht, kus saad tähelepanu, kus saad märgatud, kus on võimalused. Sain kohe hunnikutes tähelepanu, see üllatas mind väga,” naerab Ariell.

Mehest lahutanud Sini hetkel uut armastust ei otsi. “Ma ei otsi armastust. Elu on hea. Kiire. Palju reisimist seoses tätoveerimise tööga ja ka modellina. Olen nüüd ametilikult reisiv artist.”

Sini Ariell Tarkkinen

Vahetasite nime, kas olete nüüd üleni “uus naine”? “Jah, lahutasin ja võtsin endale nime, mis sobib mulle täiuslikult ja on hingelähendane. Nüüd püüdlen oma unistuste ja eesmärkide poole. Kas nüüd päris uus naine aga olen ennast leidnud, saan aru, kes ma päriselt olen. Olen hakanud ennast armastama, armastama sellisene, nagu olen.”

Sini Ariell

Sini Ariell

“Olen õnnelik ja tänulik kõigele. Hea meel, et lasin lahti stressirohkest elust, kus püüdsin vaid teisi rahuldada. Nüüd elan oma elu ja kohtun suurepäraste inimestega. Tunnen ennast õnnelikuna ja võimsana. Elu on elamiseks! Inimesed peaksid oma eludega tegelema ning mitte teiste elusid kadestama, sest kõigil meil on oma tee käia. Tuleb leida oma eesmärgid ja sundida ennast nende poole. Kui suudad ennast austada, siis suudad ka teisi.”

FOTOD: JANITA OJALA

Vaata ka:
Sini Tarkkinen valis London Tattoo Convention raames “Miss Pinup UK 2013” kaunimat pinup-missi
27.-29. septembrini peeti Londonis Tobacco Dock’is (50 Porters Walk) maha üheksas suur tatoo mess — London Tattoo Convention 2013. Üle maailma kogunes kokku rohkem kui 300 tipptätoveerijat, nende seas ka sellised nimed nagu teletäht Ami James (Miami Ink & NY Ink), Chris Nunez (Miami Ink & Ink Master USA), Tim Hendricks (NY Ink), Oliver Peck (Ink Master USA), Tattoo Baby (Ink Master USA) ja Juan Salgado (Ink Master USA).

Sini Tarkkinen – Populaarseim soomlane Eestis! Sini: Ennast tuleb armastada, siis saab armastada ka teisi enda ümber
Sini Tarkkinen (tuntud ka kui Ariell) on soomlanna, kes on tõusnud senini  Eesti populaarseimate persoonide edetabelis välismaalastest kõrgeimale kohale. “Populaarseim persoon 2012” TOP10’s ilutses Soome modell, ärinaine, tunnustatud tattoo-artist, avaliku elu tegelane ning pin-up agentuuri & tatoo-poe omanik suisa neljandal kohal! Vaatame, mida põnevat meenutab Sini möödunud aastast.

Ohmygossip Couture võtab osa Soome populaarsest telesaatest “Tallinna 2”! Vaata videosid!
OHMYGOSSIP — Soome TV5 näitab juba ligi kuu uut eksklusiivset kodumaist telesaadet “Tallinna 2”, kus erinevad kuulsad soomlased külastavad Tallinna. Gossip Media OÜ teeb soomlastega juba aastaid tihedat koostööd ning seega tegid saates osalemiseks mulle ettepaneku lausa kolm erinevat Soome kuulsust, kes erinevates osades nn. peaosatäitjatena üles astuvad.

[ot-gallery url=”gallery/pikaaegsest-kallimast-lahutanud-sini-ariell-poputas-end-los-angeleses-modellifotod”]