Elisa Kolk on tõeline kuldnõel. Laulab, mängib klaverit, omab annet ka joonistamises ja armastab näitlemist. Peale kõige muu on tubli õpilane ja tegeleb modellindusega. Hiljuti avaldas ta loo LOVE, kus võttis osa ka Eesti üks andekamaid lauljaid Kristjan Kasearu. 

Millal alustasite laulmisega, kuidas sai kõik alguse?
Alustasin juba elutee alguses. Umbes 2 aastaselt. Laulmine on alati mu suur kirg olnud. 8-9 aastaselt avaldas muusika ja laulmine juba nii suurt mõju, et otsustasin minna ka muusikakooli eriala õppima. Nüüdseks olen peagi lõpetamas… ja nii ta läks, vaikselt vaikselt.

Kas teie pere julgustab teid? Kas on keegi veel teie peres, kes tegeleb muusikaga?
Pere toetab mind absoluutselt kõiges! Kui mina olen õnnelik, on ka nemad õnnelikud. Toetus nende poolt on mulle väga oluline. Peres rohkem keegi muusikaga ei tegele…olen ainus!

Millised on teie tulevikuvaated? Mida soovite saavutada?
Eelkõige plaanin lõpetada kõik oma 3 kooli ning seejärel ka veel edasi õppima minna. Lauljakarjääri vältel tahaksin väga-väga käia ära ka Eurovisioonil – see on juba väikesest peale minu suur unistus! Eks neid eesmärke on mul ikka veel ja veel…aga jätan hetkel saladuseks!

Kes on teile muusikas inspiratsiooniks?

 Lauljat kui lemmikut, mul ei ole. Kuulan väga palju erinevaid artiste ja seinast seina muusikat. Tõesti, väga mitmekülgset. Laule kirjutades saan ma inspiratsiooni täiesti  tühistest asjadest — pisidetailidest, hetketujudest. Tihtipeale tulevad mul mingisugused veidrad inspiratsioonilained peale ja siis ma lihtsalt tunnen, et ma pean ja saan ja  tahan nüüd midagi ägedat teha!

Millist muusikat te vabal ajal kuulate?
Nagu ka eelmisele küsimusele vastasin – väga erinevat. Rock’ist ballaadideni välja. Oleneb mida antud hetkel kuulata soovin.

Teie lugu LOVE on saanud väga populaarseks, on reil meile midagi vahvat selle video või loo salvestamisest rääkida?

Ohh, kogu see protsess oli tegelikult väga vahva! Muusikavideo tegemine on äärmiselt lõbus ja huvitav — selle käigus õpib tohutult palju uut. Lugu ise tekkis põhimõtteliselt ei kuskilt, täiesti suvalisel hetkel. Tegelikult ei olnud sellele loole isegi plaanis vokaali peale laulda, aga tundsin selle looga koheselt mingit tugevat sidet. Juba esimeste nootide kuulmisest teadsin, et see on midagi erilist. See lugu on tõesti minu ja ka kindlasti produtsendi jaoks väga eriline…võib-olla just seepärast, et see ei olnud meil üldsegi plaanitud lugu, et nüüd võtame ja teeme. Aga välja kukkus väga lahe asi! Ka Kristjani laulmise idee tuli ühel õhtul täiesti tühja koha pealt kui rääkisime. Mõeldud, tehtud!

Kuidas oli koostöö sellise talendiga nagu Kristjan Kasearu?

No mis ma ikka oskan öelda… ikka muidugi väga lahe ja tore! Tegemist on ju siiski ühe andekaima muusikuga Eestis. Kuigi mul oli video suhtes omal visioon kindlalt ees, milline ta võiks olla ja peaks tulema, oli lõpuks hoopis Kristjan see, kes mind pigem rohkem suunas.

Kellega sooviksite veel laulda ja koostööd teha?

Kui võtta vaid Eesti plaanis… siis arvan, et Ott Lepland! Ma olen juba väga paljude Eesti artistidega lava jaganud ning koos laulnud, kuid Otiga veel mitte! Olen tema suur fänn juba Superstaari saate ajast olnud!

Millega tegelete vabal ajal?

Minu vaba aeg on üldiselt sisustatud suuremalt osalt siiski koolidega veel. Õpin kolmes erinevas koolis ning sama aktiivselt tegelen laulmise ja kontserdite andmisega. Pole kohe üldse lihtne! Aga armastan seda mida teen ja hiljem tuleb kindlasti kõik topelt kasuks! Lisaks tegelen veel väga palju ka modellindusega. Ah jaa, mis sellest kõigest veel üle jääb, veedan otseloomulikult oma imeliste sõprade ja perega!

Kas te mängite ka mingeid instrumente?
Jah, klaverit.

Kui saaksite olla ühe päeva kellegi teisena, siis kellena?

Oi… ma kujutan ette, et ehk keegi väga kuulus Hollywoodi näitleja (näitlemine on minu teine suur kirg)

Miliseid varjatud andeid teil on?

Pean ennast ka väga heaks joonistajaks.. ja ka näitlejaks..näiteks!? Mul on tohutult suur empaatiavõime ja kuulen tihti, et ka väga hea suhtlemisoskus. Kui need just nüüd mingisugused varjatud anded on.

Kui olete esinemas, siis millest mõtlete?
Kui annan kontserti, keskendun eelkõige sellele, et lood saaks ilusti esitatud ja üleüldse kvaliteetselt esinetud. Kui laulmise ajal liiga palju mingitest muudest asjadest mõtlema hakata, tekivad sellised naljakad pisikesed vead alati.. olgu need siis kas sõnade unustamine hetkeks või mõni muu asi.

Kas te Eurovisiooni peale ei ole mõelnud?

Jah, jah, jah !!! Saladuskatte all võin öelda, et proovin juba sel aastal Eesti Laulu konkurssile saada ja seal ka edu saavutada. Tasub silm peal hoida!

Millised on teie fännid? Kas on juhtumeid ka pealetükkivusega?
Minu fännid on kõik imelised! Nad kõik annavad mulle tõesti nii nii palju energiat ja motivatsiooni alati juurde ning kaaluvad suuresti üle artistieluga kaasaskäiva negatiivsuse. Palju on väikseid tüdrukuid, kes saadavad mulle tihti väga armsaid kirju, mis tulevad ju neil otse südamest! See teeb mul alati südame soojaks ja olen õnnelik, et neile mina ja minu tegevus meeldib.  Pealetükkivuse koha pealt nii palju, et jah, on ette tulnud ja tuleb ka siiani… aga oskan sellega hästi toime tulla!