OHMYGOSSIP — 14. detsembril kell 12-16 toimub Tallinnas kohvikus Sinilind (Müürivahe 50) Eesti moeblogijate kirbuturg. Ürituse korraldajateks on Piia Õunpuu moeblogist Bowtie Diary ja I AM Photographer.

Tegemist tavalise moeturuga, kus müüjateks on Eesti edukaimad ja põnevaimad moeblogijad. Müügile tulevad riided, ehted ja aksessuaarid ning ka blogijate enda looming. Lisaks sellele on kohal ka I AM Photographer eksperdid, kes soovijatele asjalikku fotoalast nõu jagavad. Ilumaailma trende tutvustab Lumene, kelle esindajad vastavad meelsasti kõikidele ilualastele küsimustele ja aitavad igaühel Lumene laiast valikust leida just selle õige toote.

Selline ainulaadne üritus on hea võimalus tutvustada blogimaailma laiemale avalikkusele. Blogide lugejad saavad oma lemmikutega näost näkku suhelda ning lisaks on neil harva esinev võimalus saada osa lemmikblogijate garderoobist.

Bowtie Diary on üle kolme aasta tegutsenud moe- ja stiiliblogi, mille peamiseks sisuks on fotomaterjal igapäevase riietuse kohta, samuti ilunõuanded ja kohalike moesündmuste reportaažid. Piia Õunpuu on lisaks mitmetele internetipoodidele koostööd teinud ka juhtiva kodumaise moebrändi Ivo Nikkologa ning lõunanaabrite disaineritega brändidest KinLeaves, Bug ja may 28th.

I AM Photographer on maailma juhtiva fotograafiatarvete brändi Nikon esinduskauplus, kes on väga edukalt kanda kinnitanud ka Eesti turul. Fotograafia on väga oluline ka moevaldkonnas, ning sellepärast on üritusel kohal oma ala spetsialistid, kes on enam kui valmis kõiki soovijaid abistama ja aitama fotoalaste küsimustega. Eesmärk on anda kasulikke näpunäiteid kompositsiooni, valguse, ava ja säri kohta ning tõsta fotograafiaoskused uuele tasemele. Samuti on võimalus tutvuda Nikoni laia tootevalikuga, saada asjakohast nõu, milliseid kaameraid, objektiive või välke valida ning miks mitte ka leida enda sõbrale või pereliikmele ideaalne jõulukink!